De 6 lysløyperennene vinteren 2023 ble arrangert i flotte og varierte vinterforhold. Og det ble stor oppslutning om en aktivitet som samler mange annenhver torsdag etter nyttår. Hele 81 forskjellige deltakere stilte til start, en solid økning fra i fjor! Ekstra gledelig med en stor økning i deltakere i barnehagealder, hele 27 av de minste barna var med i vinter. Imponerende også med hele 13 skiløpere som deltok på alle 6 renn!

Lysløyperenn har lenge vært og skal være en lavterskelaktivitet i skibygda Vingrom. Å være ute på ski er noe både barnehagen og skolen er opptatt av og legger til rette for. Og det bygges videre for ski interessen i idrettslaget med grupper for både skileik og seriøs satsing. Lysløyperennene håper å være en sosial samlingsplass for barn, foreldre og ivrige skiløpere - uansett ambisjoner. Å stille til start skal gi følelsen av å være med på noe felles moro, og muligheten til å få seg et glass saft og kanskje den berømte Vingrom - vaffelen etterpå.

Og hvis vi kunne friste flere voksne til å stille på renn også? Det er alltid stas å få heie på mammaen, pappaen eller naboen.

Tusen takk for oppmøtet i vinter til alle deltakere og heier!

Hilsen lysløypegjengen Per Morten, Roy, Ragnhild, Martin, Torleif og Alfred