MINSTEGRUPPA: 1-3.klasse. Barmarkstrening på kunstgressbanen og skileik i lysløypa. Masse lek og moro. Trening kl 18-19.00. Trenere er Silje Aaen Anderson og Geir Ludvig Aasen.

AKTIVITETSGRUPPA: 4.kl og oppover. Trening/allidrett. Masse gøy aktivitet som ikke nødvendigvis er rettet mot ski. Trening kl 18-19.00. Styrketrening i gymsalen etterpå kl 19-19.30. Styrketrening er kun på høsten før det er snø. Trenere er Torje Høyesveen, Eline Jevnesveen og Vegard Jevnesveen.

TRENINGSGRUPPA: 4. kl og oppover. Trening med fokus på kondisjon, styrke og balanse. Så fort snøen kommer blir det trening med ski. Skiteknikk, intervall og mye moro skileik. Trening kl 17.45-19.00. Styrke i gymsalen kl 19-19.30. Styrketrening er kun på høsten før snøen kommer. Trenere er Gert Moen og Arnstein Solbrekke.

ALLE SOM TRENGER HJELP MED SKISMØRING, MØT OPP 10 MIN FØR TRENING. VI HAR EN STOR SMØREKOFFERTOG FLINKE TRENERE SOM HJELPER DEG.

HVA GJØR FORELDRENE MENS BARNA TRENER? Treningen er basert på foreldredugnad.

1) Det er kjempefint om du kan være med som hjelpetrener mens barnet ditt trener. Gjelder på minstegruppa. Spør treneren om han/hun trenger hjelp.

2) Sleng deg med på løpetur/ski med treningsgruppa. Veldig bra med flere voksne på halen.

3) Ordne kveldsmat til barna 2-3 ganger i løpet av sesongen.

Ta gjerne kontakt om du lurer på noe. Vi vil gjerne ha ris og ros og nye ideer! Det er lov å bytte mellom treningsgruppe og aktivitetsgruppa hvis du ønsker det. Så håper vi å se riktig mange på skitrening!